Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2019 » Вересень » 30

    За запитом комунального закладу «Петрівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Новоолексіївської сільської ради Приморського району, з метою координації роботи педагогічних працівників в умовах інклюзії 24 вересня 2019 в інклюзивно-ресурсному центрі проведено інструктивно-методичну нараду для педагогів закладу щодо впровадження інклюзивного навчання.
    Були  розглянуті новітні підходи до планування діяльності закладу освіти в умовах інклюзивного навчання  та алгоритм  роботи в інклюзивному класі. Окреслені напрямки співпраці з фахівцями КУ ІРЦ.

Фахівці КУ ІРЦ, в рамках роботи школи "Бути батьками" продовжують виїзди до закладів освіти Приморського регіону. 24 жовтня, на запрошення адміністрації дошкільної ланки комунального закладу "Навчально-виховний комплекс "Коларівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад" Приморської районн ... Читати далі »

Переглядів: 182 | Додав: primorskirc | Дата: 2019-09-30 | Коментарі (0)

    З метою просвіти та активізації співпраці педагогів і родин у подоланні порушень мовлення, 26 вересня 2019 року, на базі КДНВЗ «Я/с
«Вербиченька» Приморської міської ради, в рамках роботи школи «Бути батьками» фахівцями інклюзивно-ресурсного центру проведено
індивідуальне консультування батьків закладу щодо розвитку мовлення їх дітей.
    Всього до фахівців звернулись батьки  51 дитини.

Переглядів: 175 | Додав: primorskirc | Дата: 2019-09-30 | Коментарі (0)

    6 вересня 2019 року в рамках роботи школи «Бути батьками» директор КУ ІРЦ Глінська Л.І., вчитель-логопед Іржавська І.М. зустрілись за круглим столом з педагогами та батьками комунального закладу «Інзівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Приморської районної ради. Тема зустрічі «Діяльність закладу освіти в умовах інклюзивного навчання». В Інзівській ЗОШ функціонують 2 інклюзивних класа, в умовах інклюзії заклад освіти працює з вересня 2016 року.
    У 2018 році адміністрація закладу брала участь у Всеукраїнській науково – практичній конференції «Досвід та перспективи розвитку інклюзивної освіти в Україні: регіональний аспект». На конференції був представлений досвід роботи вчителя початкових класів Парапанової Л.В. «Організація ситуації успіху в інклюзивній практиці як один із напрямів підвищення соціалізаці ... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: primorskirc | Дата: 2019-09-30 | Коментарі (0)