Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2019 » Вересень » 30 » Школа "Бути Батьками" в Інзівці
10:52 AM
Школа "Бути Батьками" в Інзівці

    6 вересня 2019 року в рамках роботи школи «Бути батьками» директор КУ ІРЦ Глінська Л.І., вчитель-логопед Іржавська І.М. зустрілись за круглим столом з педагогами та батьками комунального закладу «Інзівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Приморської районної ради. Тема зустрічі «Діяльність закладу освіти в умовах інклюзивного навчання». В Інзівській ЗОШ функціонують 2 інклюзивних класа, в умовах інклюзії заклад освіти працює з вересня 2016 року.
    У 2018 році адміністрація закладу брала участь у Всеукраїнській науково – практичній конференції «Досвід та перспективи розвитку інклюзивної освіти в Україні: регіональний аспект». На конференції був представлений досвід роботи вчителя початкових класів Парапанової Л.В. «Організація ситуації успіху в інклюзивній практиці як один із напрямів підвищення соціалізації учнів з особливими освітніми потребами», фотоколаж, відеопрезентація досвіду закладу.
    В закладі створені ресурсна кімната, кімната гігієни. В приміщенні на першому поверсі обладнано туалет для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату.

Переглядів: 181 | Додав: primorskirc | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar