Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2019 » Вересень » 30 » Нарада для педагогів щодо впровадження інклюзивного навчання. (с. Петрівка)
11:02 AM
Нарада для педагогів щодо впровадження інклюзивного навчання. (с. Петрівка)

    За запитом комунального закладу «Петрівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Новоолексіївської сільської ради Приморського району, з метою координації роботи педагогічних працівників в умовах інклюзії 24 вересня 2019 в інклюзивно-ресурсному центрі проведено інструктивно-методичну нараду для педагогів закладу щодо впровадження інклюзивного навчання.
    Були  розглянуті новітні підходи до планування діяльності закладу освіти в умовах інклюзивного навчання  та алгоритм  роботи в інклюзивному класі. Окреслені напрямки співпраці з фахівцями КУ ІРЦ.

Фахівці КУ ІРЦ, в рамках роботи школи "Бути батьками" продовжують виїзди до закладів освіти Приморського регіону. 24 жовтня, на запрошення адміністрації дошкільної ланки комунального закладу "Навчально-виховний комплекс "Коларівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад" Приморської районної ради Запорізької області, директор інклюзивно ресурсного центру Глінська Л.І,, вчитель-логопед Іржавська  І.М., практичний психолог Федоренко М.Р. зустрілись з батьками та педагогами закладу освіти. Було проведено корекційно-розвиткові заняття з дітьми, надано

Переглядів: 183 | Додав: primorskirc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar