Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2019 » Лютий » 20

  19 лютого в Балабинському навчально-виховному комплексі «Гімназія «Престиж» дружина Президента України Марина Порошенко зустрілась з директорами та фахівцями інклюзивно-ресурсних центрів Запорізької області, які проходили навчання по роботі з автоматизованою системою підтримки діяльності Інклюзивно-ресурсних центрів. Ця електронна програма була створена у співпраці Фонду Порошенка, ІТ-спеціалістів та освітян. За словами дружини Президента, «однією з переваг цієї електронної програми є можливість вести реєстр дітей, які перебувають на обліку ІРЦ, реєстр фахівців та інклюзивних навчальних закладів України. Завдяки цій програмі підвищиться якість оцінки і супроводу дітей з особливими освітніми потреба ... Читати далі »

Переглядів: 194 | Додав: primorskirc | Дата: 2019-02-20 | Коментарі (0)

  В першу декаду лютого у відділі освіти районної державної адміністрації відбувся семінар для керівників закладів загальної середньої освіти «Індивідуальна форма навчання як спосіб організації освітньої діяльності». Під час якого начальник відділу освіти  Ганна Карнаух наголосила на актуальності даного питання для сучасної школи.

У  роботі семінару взяла участь директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лілія Глінська. Вона звернула увагу на те, що надання якісних освітніх послуг у навчанні дітей із особливостями в розвитку на різних форм ... Читати далі »

Переглядів: 179 | Додав: primorskirc | Дата: 2019-02-20 | Коментарі (0)