Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2018 » Листопад » 26

  22 листопада  2018 року директор КУ  ІРЦ  Глінська Л.І. та вчитель-логопед Іржавська І.М.  зустрілись з батьками майбутніх першокласників села Банівка  та дітей комунального закладу «Банівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Приморської районної ради.

Були надані консультації щодо розвитку дітей,  проведені демонстраційні заняття з дітьми, які мають мовленнєві порушення та батьки яких бажають самостійно займатися з дітьми щодо виправлення мовленнєвих вад. Всього звернулись до фахівців батьки 12 дітей.

... Читати далі »

Переглядів: 192 | Додав: primorskirc | Дата: 2018-11-26 | Коментарі (0)

  21 листопада 2018 року на базі відділу освіти Приморської РДА відбувся семінар-практикум директорів закладів дошкільної освіти на тему «Інклюзія –від філософії до практики».
Семінар-практикум відкрила начальник відділу освіти Приморської райдержадміністрації Карнаух Г.В. Вона розповіла про хід впровадження інклюзивної освіти в районі, акцентуючи увагу, що педагоги, які мають справу з дітьми з особливими освітніми потребами повинні бути гнучкими у своїй педагогічній тактиці та діяти творчо, шукаючи "ключики" до кожної дитини.
Директор інклюзивно-ресурсного центру Глінська Л.І. ознайомила з нормативно-правовою базою щодо впровадження інклюзії, з  алгоритмом створення інклюзив ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: primorskirc | Дата: 2018-11-26 | Коментарі (0)