Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2019 » Лютий » 15 » Школа "Бути батьками" в Єлизаветівському НВК
11:49 AM
Школа "Бути батьками" в Єлизаветівському НВК

  З 02 січня 2019 року змінено формат та назву консультативного пункту «Школа для батьків» КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Приморської районної ради  Запорізької області.

Школа «Бути батьками» (нова назва) має за мету залучення батьків в освітній процес як ключових партнерів та законних представників здобувачів освіти, співпраця фахівців інклюзивно-ресурсного центру, педагогічних працівників та батьківської спільноти.

Школа «Бути батьками» проходитиме не тільки в закладах освіти Приморського регіону, а й на базі інклюзивно-ресурсного центру, інших закладів  відповідно до запитів і потреб батьківської громадськості, закладів освіти з залученням необхідних фахівців.

14 лютого 2019 року, в рамках роботи школи «Бути батьками», фахівці інклюзивно-ресурсного центру зустрілись з батьками дошкільників Єлизаветівського НВК. Проведено демонстраційні корекційно-розвиткові заняття з дітьми, батьки яких бажають самостійно займатися з дітьми щодо виправлення мовленнєвих вад. Надано консультації батькам майбутніх першокласників щодо розвитку та готовності дитини до навчання у школі.  

         Всього в роботі школи «Бути батьками» взяли участь батьки 20 дітей, педагогічні працівники дошкільної ланки.

Переглядів: 173 | Додав: primorskirc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar