Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2018 » Листопад » 30 » Новопавлівка
12:17 PM
Новопавлівка

29 листопада 2018 р. директор інклюзивно-ресурсного центру Глінська Л.І., вчитель-логопед Іржавська І.М., на запрошення адміністрації, відвідали комунальний заклад «Партизанська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів» Приморської районної ради Запорізької області (директор  Гогунський С.В.). Були проведені демонстраційні корекційно-розвиткові заняття з дітьми в присутності їх батьків.

Всього консультативний пункт «Школа для батьків» відвідали батьки 8 дітей закладу освіти.

З 1 вересня 2018 року  у Партизанській ЗОШ вперше запроваджено інклюзивне навчання та створено інклюзивний клас, в якому навчається дитина з особливими освітніми потребами. Учень засвоює програму складену на основі спеціальної програми та програми загальноосвітньої школи. В закладі освіти працють два асистенти вчителя (1 шт.од.), які пройшли курси підвищення кваліфікації, тренінги з організації інклюзивного навчання.

Була проведена зустріч за круглим столом фахівців інклюзивно-ресурсного центру та педагогів закладу, які працюють в умовах інклюзії.  Розглянуті питання планування діяльності закладу освіти в умовах інклюзивного навчання та алгоритми роботи в інклюзивному класі.

 

 

Переглядів: 208 | Додав: primorskirc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar