Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2019 » Грудень » 02

     28 листопада 2019 року, в рамках роботи школи «Бути батьками», директор КУ ІРЦ Глінська Л.І., вчитель-логопед Іржавська І.М., практичний психолог Федоренко М.Р. зустрілись з педагогами та батьками комунального закладу «Єлисеївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Приморської районної ради. Тема зустрічі «Діяльність закладу освіти в умовах інклюзивного навчання». Були розглянуті новітні підходи до планування діяльності закладу освіти в умовах інклюзивного навчання та алгоритм роботи в інклюзивному класі та групі. Окреслені напрямки співпраці з фахівцями КУ ІРЦ.

     В Єлисеївському НВК функціонує один інклюзивний клас та дошкільна інклюзивна група. В закладі обладнано ресурсну кімнату.

  ... Читати далі »

Переглядів: 196 | Додав: primorskirc | Дата: 2019-12-02 | Коментарі (0)

     21.11.2019 фахівці інклюзивно-ресурсного центру зустрілись з батьками дітей села Зеленівка. Заняття школи «Бути батьками» «Вікові особливості мовленнєвого розвитку дитини», «Діти й Гаджети: вплив на психіку дитини» було проведено на базі закладу дошкільної освіти «Заїнька» Зеленівської сільської ради та на базі комунального закладу «Зеленівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Приморської районної ради «Демонстраційні корекційно-розвиткові заняття з дітьми, які мають порушення звуковимови», «Загальні поради батькам першокласників».

     Всього в роботі школи «Бути батьками» взяли участь 20 зацікавлених батьків ЗДО та ЗЗСО села Зеленівки.

     Дякуємо дире ... Читати далі »

Переглядів: 186 | Додав: primorskirc | Дата: 2019-12-02 | Коментарі (0)