Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2020 » Лютий » 27 » Зустріч фахівців ІРЦ з педагогами та студентами Бердянського державного педагогічного університету
4:37 PM
Зустріч фахівців ІРЦ з педагогами та студентами Бердянського державного педагогічного університету

          З метою координації зусиль для подальшого розвитку інклюзивної освіти в районі, забезпечення системної взаємодії ІРЦ та педагогічної спільноти, в рамках роботи школи «Бути батьками», 26 лютого 2020 року фахівці КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Приморської районної ради зустрілись з педагогами та студентами 4 курсу дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Бердянського державного педагогічного університету.      

          Педагогічний міст «Супровід дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивно-ресурсному центрі. Досвід роботи» викликав жвавий інтерес у слухачів. 
          Протягом спілкування майбутні спеціалісти дізналися від директора ІРЦ Глінської Л.І. про кадрове забезпечення, вимоги до оснащення кабінетів в інклюзивно-ресурсному центрі, специфіку просвітницько-педагогічної роботи серед батьків та педагогів. Було продемонстровано відео сенсорної кімнати та обладнання кімнати психолого-педагогічної допомоги інклюзивно-ресурсного центру. 
          Найбільше зацікавлення у слухачів викликав перегляд відеоматеріалів корекційно-розвиткових занять з дітьми з особливими освітніми потребами, які проводилися фахівцями інклюзивно-ресурсного центру: вчителем-логопедом Іржавською І.М. та  практичним психологом Федоренко М.Р. 
Дякуючи старшому викладачу кафедри прикладної психології та логопедії Кеді Н.В., зустріч з такою небайдужою аудиторією слухачів ще раз довела справедливість слів великого математика XIX ст. Пафнутія Чебишева: «Теорія без практики мертва і безплідна, практика без теорії безкорисна і пагубна».

Переглядів: 192 | Додав: primorskirc | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar