Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2021 » Квітень » 16 » Шлях до професіоналізму
3:20 PM
Шлях до професіоналізму

      Довгий час у суспільстві панувала думка про те, що людина, яка протягом навчання засвоїла багато знань, здатна легко самотужки у професійній діяльності напрацьовувати і застосовувати ефективні методи роботи. Наразі віра в те, що знання має пріоритет над умінням добряче похитнулася. Нині не тільки в освіті, а й у багатьох фахових галузях відбувається перенесення акценту на формування у майбутніх спеціалістів практичних умінь і навичок не тільки упродовж проходження виробничої практики, а й на аудиторних заняттях. Проведення лекційних та семінарських занять спільно з практиками підвищують фахову обізнаність і майстерність майбутніх педагогів, які будуть забезпечувати супровід дітей з особливими освітніми потребами.
     Так, 16 квітня 2021 року, у форматі Педагогічного мосту, фахівці Приморського інклюзивно-ресурсного центру зустрілись з  педагогами та студентами Бердянського державного педагогічного університету (здобувачі вищої освіти 202 ДО групи  ФДССО). Тема заходу «Зміст корекційно-педагогічних заходів з формування просторових та сенсорних уявлень у дітей раннього віку з особливими освітніми потребами».
      Жваве спілкування між практиками і майбутніми фахівцями, сприяло оволодінню студентами сучасними методами корекційної роботи з дітьми; активізації особистісного та творчого потенціалу здобувачів вищої освіти; формуванню у них мотиваційної готовності до майбутньої діяльності у галузі спеціальної педагогіки.

Переглядів: 215 | Додав: primorskirc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar