Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2019 » Березень » 27 » Семінар для фахівців ІРЦ (с.Кам'янське)
12:40 PM
Семінар для фахівців ІРЦ (с.Кам'янське)

 20 березня 2019 року фахівці КУ «Інклюзивно-ресурсний  центр» взяли участь у семінарі «Психолого-педагогічний супровід дитини дошкільного віку з особливими освітніми потребами (порушення слухової функції, розладами аутистичного спектру, затримкою психічного розвитку)», який було організовано обласним ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти КЗ «ЗОІППО» ЗОР (керівник  - завідувач ОРЦПІО Тетяна Волошина) на базі комунального закладу «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат».

У межах програми фахівці відвідали майстер-класи з корекційно-розвиткової  роботи з дітьми з порушенням слуху (Маркова Л. Г), з розладами аутистичного спектру (Наконечна Т. П., Колосова О. І), з дітьми із затримкою психічного розвитку (Китманова І.В,  Писаренко Л. М); тренінги з логоритмики (Кравченко Л.В), фоноритмики (Вайло Н. В).

Директор закладу Панченко Г. В. ознайомила з корекційно-розвитковим середовищем закладу.
          Концерт за участю Народного художнього колективу ансамблю танцю «Ритм», який відбувся по завершенню семінару вразив піснями із супровідом жестової мови, феєричними танцями дітей та підлітків закладу.


 

Переглядів: 155 | Додав: primorskirc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar