Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2021 » Вересень » 15 » Інклюзивна освіта. Вебінар для педагогів
12:41 PM
Інклюзивна освіта. Вебінар для педагогів

        Статистичні дані засвідчують той факт, що інклюзія стала незворотнім процесом, невід’ємним компонентом для розвитку суспільства.Так, в 2018 році в Приморському регіоні відповідно до висновків ІРЦ для 5 дітей з особливими освітніми потребами було відкрито 2 інклюзивних класи та 1 інклюзивна група, а з 1 вересня 2021 року для 46 дітей з особливими освітніми потребами відкрили двері 11 закладів освіти Приморської та Коларівської ТГ. 
        Для надання методичної допомоги педагогам, які працюють з в умовах інклюзії 14.09.2021 фахівцями інклюзивно-ресурсного центру проведено вебінар «Інклюзія в освіті. Індивідуальна програма розвитку». 
Вебінар мав за мету допомогти педагогам опанувати основні принципи складання Індивідуальної програми розвитку дитини з особливими освітніми потребами. 
Директор ІРЦ Лілія Глінська детально розповіла про документ, що забезпечує індивідуалізацію навчання особи з особливими освітніми потребами, презентувала етапи  роботи  щодо сворення ІПР.
 Вебінар мав практичну спрямованість активної взаємодії задля забезпечення належного психолого-педагогічного супроводу дітей із ООП.
Переглянути презентацію можна за посиланням 
https://docs.google.com/presentation/d/

Переглядів: 178 | Додав: primorskirc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar