Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2022 » Січень » 30 » 31.01.2022
7:20 PM
31.01.2022

Нарешті,  заклади освіти Приморської, Коларівської та Осипенківської ТГ спільно з фахівцями КУ «Інклюзивно-ресурсний  центр» Приморської міської ради, закінчили проведення засідань команд психолого-педагогічного супроводу, визначено рівень підтримки з урахуванням складності порушень учнів з ООП, які  мають висновки про комплексну психолого-педагогічну оцінку видані ІРЦ Приморської міської ради.
        Фахівцями ІРЦ було надано  багато індивідуальних консультацій директорам, заступникам директорів, вчителям, асистентам вчителів (вихователів), корекційним педагогам, практичним психологам. 
           В тісній взаємодії кожній особі з ООП було складено індивідуальну програму розвитку відповідно до освітньої програми закладу освіти з урахуванням їх особливих освітніх потреб та особистісно орієнтованого спрямування освітнього процесу, адаптації та/або модифікації окремих навчальних предметів.
          Але спільна робота закладів освіти Приморської міської ради та ІРЦ тільки починається.  Тож, бажаємо успіхів та злагодженої співпраці всіх учасників команд психолого-педагогічного супроводу.

Переглядів: 162 | Додав: primorskirc | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar