Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" 

Приморської міської ради Запорізької області



Головна » 2020 » Квітень » 23 » 23 квітня відзначається Всеукраїнський день психолога
10:59 AM
23 квітня відзначається Всеукраїнський день психолога

            Життя людини - дуже непередбачуване і бурхливе. Поряд з позитивними емоціями, неминучі хвилини розчарування, результатом яких можуть стати негативні вчинки. Іноді людині важко утримати тягар цих проблем на своїх плечах, і він може втратити надію, віру в себе, а найголовніше - своє здоров'я.
             Уникнути цього нам допомагають  поради досвідчених фахівців - психологів, чиє професійне свято - Всеукраїнський день психолога - відзначається в Україні 23 квітня.

            За минулий час психологія накопичила безліч унікальних фактів і даних, які показують, що знання людини про саму себе змінюють його стан і почуття.

            У новому тисячолітті професія психолога стає все більш популярною, в тому числі і на Україні. Більш того люди абсолютно різних сфер діяльності все частіше цікавляться психологією, купуючи книги і вивчаючи самостійно ази науки. І все ж таки, у важкій ситуації, ми все одно звертаємося за допомогою до фахівців, і кожен психолог, який консультує людей, бере на себе величезну відповідальність. Адже від його особистої майстерності і знань багато в чому залежить результат консультування.   Психологи надають допомогу дітям, консультують сімейні пари, вислуховують і дають поради всім, хто опинився в складній життєвій ситуації.

Психолог - важлива професія, а бесіда з такими фахівцями корисна багатьом людям.

Шановні колеги!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем психолога! Бажаємо всіх видів здоров’я, кольорового життя, радості, натхнення від праці, поваги та підтримки!

 

Переглядів: 207 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar